Afspraak annuleren? Dat kan natuurlijk.

Is er iets tussen onze afspraak gekomen? Laat het ons dan gerust weten, maar doe het op tijd. Houd wel rekening met een paar regels:

  • Annuleren/verzetten kan uitsluitend telefonisch
  • en is TOT 24 uur voor je afspraak GRATIS
    • Tussen 24 uur en 1 uur: 50%
    • Van 1 uur tot begin afspraak: 100%

Corona update:

Vooraf wordt de klant naar zijn/haar gezondheid gevraagd. Neem a.u.b. de 5 vragen door voordat u naar de salon komt. Daarnaast zijn er diverse maatregelen doorgevoerd voor de veiligheid van de medewerkers en onze klanten.

Via deze pagina kunt u een online een afspraak inplannen. Ook kunt u altijd telefonisch of per mail contact met ons opnemen, om te kijken of er mogelijk nog een eerder moment beschikbaar is.

Een afspraak maken is mogelijk evenals het bestellen van al onze producten. Maar zoals voor iedereen in de kappersbranche is het ook voor ons niet toegestaan om ons beroep uit te oefenen t/m 9 februari. Vandaar dat een afspraak maken mogelijk is vanaf 10 februari. Wij zijn zowel telefonisch als via Whatsapp bereikbaar en ook online kan de afspraak gemaakt worden.

Mocht u hulp nodig hebben bij het boeken van uw favoriete behandeling dan zijn wij dagelijks telefonisch bereikbaar op 0164-243424. Uw favoriete kleur, verzorgings- en/of styling producten bestellen, ook dat is mogelijk! Deze komen wij dan bij u aan de deur bezorgen.

Ook voor alle andere vragen neem gerust contact met ons op.

Tel. +31 (164) 24 34 24
E-mail: dorien@schapendonkkappers.nl
Whatsapp: Whatsapp