Afspraak annuleren? Dat kan natuurlijk.

Is er iets tussen onze afspraak gekomen?

Laat het ons dan gerust weten, maar doe het op tijd.

Houd wel rekening met een paar regels:

  • Annuleren/verzetten kan uitsluitend telefonisch
  • en is TOT 24 uur voor je afspraak GRATIS
    • Tussen 24 uur en 1 uur: 50%
    • Van 1 uur tot begin afspraak: 100%

Openingstijden

 

Zaterdag
08:00 – 16:00

Zondag | Maandag
Gesloten

Dinsdag | Woensdag
08:00 – 18:00

Donderdag | Vrijdag
Op afspraak: 08:00 – 18:00

Onze service

Knippen

Heb je stijl haar, krullen, lang of kort haar; wij kunnen elk haartype behandelen. Onze haarprofessionals knippen volgens de nieuwste technieken en zijn altijd op de hoogte van de laatste trends.

Kleuren

Wij realiseren elke gewenste kleur voor je en geven je graag advies. De bescherming van je haar is hierbij erg belangrijk. Daarom maken wij, naast de milde haarverf Topchic, ook gebruik van de haarkleuring Elumen, zonder waterstofperoxide, ammoniak en PPD. Mocht je allergisch reageren op haarkleuringen, vraag ons naar de mogelijkheden.

Wassen en föhnen

Uiteraard wassen wij je haren voor de knip- of kleurbehandeling. Wij zullen in overleg, je haren, na een professionele diagnose, behandelen met onze Kerasilk verzorgingsproducten. Ook zijn wij gespecialiseerd in het modelföhnen en tevens polijsten van het haar.

Onze haarprofessionals maken het verschil! Ons team bestaat uit een groep enthousiaste specialisten die een passie hebben voor het vak en dat merk je.Noordsingel 59, 
4611 SB Bergen op Zoom
Tel. +31 (164) 24 34 24
E-mail: info@schapendonkkappers.nl
Whatsapp: 06 30 10 76 56

Gemaild? je krijgt binnen 1 werkdag reactie van ons. Een afspraak maken kan telefonisch, via Whatsapp of onze online afsprakenplanner. Wij helpen je graag!

Wil je iets vragen?

6 + 1 =